Tankarna som snurrar runt

Musik påverkar mig mer än jag någonsin kommer nog förstå. För har musik som påverkar mig i alla humör och alla lägen jag är i. För känner nu hur mycket tankar jag har i huvudet som bara snurrar runt och verkar inte finna ett slut på de..
Jag har ett dåligt samvete fortfarande över det som hände vid jul..
Okej nu har jag slutat försöka få kontakt via mobilen. Utan jag väntar och hoppas på att jag ser personen snart och kan försöka då att få prata ut.
Men måste släppa taget snart tror jag för kan inte låta mig gå med dåligt samvete. Det tär bara på mig mer än vad det ska behöva göra.

Måste börja packa nu så jag sen kan åka iväg till ankan och på börja våran sleepver månad:) :p Ikväll så blir det hockey och sen big brother är det jag vet just nu ;)
Färjestad-Brynäs är det som möts och kommer hålla tummarna för dom älskade vargarna från värmland <3 :D

Kram på er alla

Tvmys en tisdag med familjen :)

Sitter med mamma i soffan och tittar på Mannen som talar med hundar. Vilken fantastisk människa han verkar vara, han hjälper just nu en väldigt rädd och nervös hund. Tycker så synd om den hunden men han lyckades hjälpa den. Visst att hunden inte blev helt återställd men det sista vill han att ägaren skulle fixa.

Idag kollade jag vad jag fick på mitt prov som jag gjorde slutet på förra veckan och jag fick 52/60 poäng, så jag är rätt nöjd med mig sjäv :)

Jag har också varit och handlat med ankan nför våran sambo månad som vi ska ha. Kommer bli skoj att få umgås med henne :)
Vi åkte och handlade på Ica spara på Våxnäs.

Innan jag träffade ankan, så var jag iväg på samtal med min psykolog. Idag kändes mötet bra, kändes sm jag kom in på en annan nivå än vad jag tidigare gjort. Så när vi pratade så kände jag nog för en av dom första gångerna inte dum som satt där och berätta utan snarare tvärsom om. Det är ju så det ska vara tycker jag. Eller så är det för jag tänkte också att jag måste ge henne en ärlig chans. För jag vill ju verkligen bli bra, och kunna leva så normalt som man bara kan som en person som är pysiskt sjuk.

Nu ska göra mig klar för att sova och förbreda mig inför en ny dag imorgon. Jobb, plugg och packa ner allt jag ska ha med och sen dra till ankan på kvällen ;)

Kram på er alla

Vår i luften

Dom här senaste dagarna har det varit solsken och vårkänslor i luften :)
Tycker allt blir lättare att hantera när det är vår för det börjar bli ljusare o varmare och det betyder så mycket för mig.

I fredags var jag ju på mitt första terapisamtal hos min psykolog. Vet inte vad man ska säga men det gick ju bra men gillar inte metoden kbt och mindfulness. Innan hon kanske börjar med det så kanske hon kan se att jag är lite för spänt i allt från med hur jag är till att vara spänd i kroppen. Mindfulness kanske funkar men för mig känns det bara fel för sitta och slappna av och andas in och ut och rensa hjärnan på tankar ovs.. Då kan jag ju lika gärna gå på en yogalektion eller börja meditera. 
Känner att jag kanske låter lite negativ men det är så jag är!


Kanske lite rädd men något som jag redan provat flera ggr och den terapin har inte funkat så tror jag inte på att den kommer funka nu heller! ..
För så fall skulle jag nog inte behövt vara ens på psykiatriska öppenvården i stan, eller jo kanske..men haft 3 kuratorer, 1 psykoterapeut plus 1 vårdare när jag låg inne på psyket som har provat metoden och den har inte funkat.


Det kanske har att göra med att när det kommer till känslor jag har lyckas dölja och gömma till och med för mig själv så blir det väldigt jobbigt att sen ta och börja gräva i det. 
Fy det är jobbigt att skriva om att jag har det till och med så det säger nog en hel del ror jag. 
Men det är bara vissa saker i mitt liv som jag bara inte vill prata med. Inte med någon! Det är sånt som jag bara gömmer i mitt innersta, och sen bara försöker glömma bort. Men man blir påmind varje dag om vissa saker.
Det är saker som bara ett leende från en främling som kan göra mig rädd eller paranoid ibland om jag har en dålig dag.
Kan säga att jag är glad över att jag inte har många såna dagar längre. Gå och bli paranoid för små saker gör inte mig bättre, utan sämre insåg jag en dag själv. Och sen tänkte jag att jag måste försöka sluta tänka att alla vill mig illa. Och försöka se det som att det är bara ett leende inget mer.

När jag vara som sämst så var det mycket sånt som kunde rubba mig ur balans och kunde få mig att gömma mig på mitt rum i flera dagar och bara gå ner och äta lite om jag kom på att jag inte hade ätit. Ibland hände det att jag sov nästan en hel dag så kanske 1 timme innan mamma o pappa kom hem så åt jag lite så dom skulle tror att jag hade ätit mat. Så åt jag kanske något på kvällen när dom åt något men annars så åt jag inte förens nästa dag vid kanske samma tid som dagen innan.  Allt gick så långt så jag stötte bort alla runt mig och sa saker jag inte menade till dom. Även om jag vet att det finns några som har förlåtit mig för det jag gjorde. Så kommer jag få för alltid leva med den skammen inom mig att jag stötte bort fina och riktiga vänner ur mitt liv. 
Jag kan inte dra tillbaka klockan så det är bara för mig att leva med det, tyvärr. 
Tror det också tillhör att växa upp, man lär sig leva med dom misstagen man gjorde som yngre och inser att man inte kan göra något åt det förutom att gå vidare och leva.

Från sommarstugan

Från en fin sommardag i stugan :)

Kram på er alla

Let it be

Sitter här och lyssnar på en pianoversion av Let it be av John lennon eller beatels beror på vilket man vill säga :)
Den är fin har en hel lista med kända rocklåtar fast i pianoversion som jag lyssnar på i mellan åt när jag vill bara kunna slappna av och inte tänka så mycket på allt annat som är runt mig.

I natt drömde jag en sån konstig dröm. Den var läskigt men samtidigt så kändes den som den försökte säga mig något, men vad?
Undrar ibland om drömmar har en underförstådd mening i sig fast man bara inte vet om de. Vad tror du?
Önskar att det kunde vara så. Men man kan alrig veta om det stämmer. 

Dom senaste dagarna har jag kännt hur mitt blodtryck har sjunkit och jag har skakat i hela kroppen och hela huvudet snurrar så jag mår illa :( Försöker bli bättre med att dricka men det är inte lätt. Äta bättre kanske man skulle också göra eller iaf ta en frukt i mellan åt så man inte blir allt för lång. 

Balen 09
Så fin som jag kände mig den dagen har jag nog aldrig känt mig efter de.

Och nu när jag tittar och jämnför  på nu och då, så har det hänt så mycket på dessa åren. Det är sjukt.
Det finns mycket jag ångrar men det är inget man kan ha ogjort så man har lärt sig leva med det och så går man vidare i livet och så får man bara blicka framåt. Det är det bästa man kan göra.

06
Oj oj hitta en bild från -06 :O shit detta var ett tag sen nu de.

hitta denna nu när jag kollade i geom vad jag hade för bilder på den stationära datan och hitta denna gamla bilden.. Herregud detta måste varit på vårterminen i 9:an eller något sånt. Det känns sjukt konstigt när man tittar på såhär gamla bild men kul på ett sätt. man ser då hur mycket som har hänt.
Det är över 6 år sen snart denna bilden är tagen och man kan inte låta bli och skratta inombords åt det lite lätt.
6 år går fortare än vad man kan tro. För 6 år sen trodde jag inte att jag skulle ha gjort allt jag gjort fram till idag, man kanske hoppades men man tänkte nog inte så mycket för tror jag mest tänkte att jag hade hela världen framför mig och att inget kunde stoppa mig om jag ville göra det som jag ville.
Men ack så fel man kan ha som liten. Visst att jag hade leva livet framför mig och fortfarande har de men jag var nog mer naiv då och trodde mer på lycka i livet än man gör i dag. Fast var rätt arg under den perioden i livet och så är det väl lite när man var tonåring, allt går upp och ner.
Man vill så mycket men man kan och får inte det fast man vill. Var mest dwet som gjorde mig frustrerad minns jag än idag, man tyckte man kunde allt och att man var "så vuxen" men det var man inte. 
På ett sätt är jag fortfarande inte så himla vuxen för är ju bara 21 och är bara i början av det som är mitt liv, hoppas jag iaf..

midsommar 11
Midsommar -11

Vad mycket tankar jag har i mitt huvud som snurra hela tiden.. Allt från vad man önskar till vad man ångrar men varför ska jag tänka på allt det. Inget kommer ändå att ändra sig förens jag fått reda ut den sista delen i pusslet, den delen har jag nu på med nu. 
Idag skulle jag på börjat min nya terapibehandlning men icke det. Den blev inställd såklart!! Gått och väntat i över 4 månader nästan på att få en tid hos en psykolog och den bli avbokad, men ska inte klaga för fick en ny tid på fredag. Men är såå FÖRBANNAT trött på att vänta, vänta och vänta på en tid. Okej nu har jag ju en men tiden hit har inte varit kul alla dagar! 
Pga av att jag är sjuk så fick jag en ångestattck i början av året som gjorde att jag fick nya sömntabletter. Tack för det får jag säga.
Dom gör ju att jag kan sova när jag väl behöver ta dom men försöker undvika dom, inte för att dom inte är bra, utan för att jag vill inte bli beronde av en massa tabletter. Och dessa kan man verkligen bli beronde av.
Fick reda på att folk som tar dessa och blivit beronde av dom har svårt att sluta för de är som knark. :o
Så lite panik över att bli det, fast jag tar dom ju inte! 

Oj vad blandat det blev i inlägget hoppas det inte är fäör rörigt nu bara. Såfall skriv ett inlägg och säg det till mig så kan jag lära mig av det till nästa inlägg :)

Kram på er alla nu ska jag plugga vidare för denna dagen :P

Då var det fredag igen..

Då var det fredag igen och jag är såå himla trött :S Vill bara få sova ut imorgon men icke. Man ska upp och jobba vid 7 som vanligt.. 
Skulle behöva vara ledig ett lite längre tag och bara få vila upp mig. Då menar jag få sova och njuta av typ värmen och solen. Det skulle vara livet just nu. Och om någon skulle ringa och säga du får denna resan skulle jag säga ja utan ens att tveka!..

Vad sker ikväll då för min del då..
Jo jag sitter nu och väntar på mat. Det blir tacos gjort på älgfärs :D Bara så alla vet så tycker jag inte finns något bättre än ÄLGKÖTT!!!
Älskar allt med det köttet.
Lukten, smaken och att det är det ända köttet vi äter här hemma :D och alltid gjort :p
Men sen blir det bara att ta det lugnt och kanske se en film innan det är dags att sova för kvällen men vet att det blir en tidigt kväll. Hoppas på det iaf för behöver sova.



Hoppas alla har den bra fredag.

Kram på er alla

Blandade känslor..

Idag så har allt varit upp och ner.
Ena stunden är jag på topp och mår hur bra som helst, men mer och mer under dagen har jag fått en känsla.
En känsla som jag känner så väl igen. Och nu sitter man här och börjar få såna jävla tankar igen.. Åt helvete!!!

Allt är som en klump i magen som liknar en ångerkänsla är det bästa jag kan förklara det som.Men det är panik. Den får mig att inte tänka klart, den får mig att vilja gömma mig får omvärlden och med allt det innebär.

Jag vill inte känna detta! Hatar det mer än något annat av alla känslor jag har...

Vill gråta men vågar inte
Vill skrika men vill inte störa eller höras
Vill slå på något men vill inte skada mig
Vill göra allt på samma gång men orkar inte
Vill glömma så mycket men man måste leva med det
Vill leva på ett annat sätt nu men det tar tid
Vill så mycket men det får mig bara att få panik

Julen 10
Ser olika bilder av mig själv ibland, utan att kunna hitta tillbaka.

Kram på er alla

Högtidsdagar

Okej jag hittade en rolig sida i en tidning där alla speciella dagar för denna månaden står.
Så nu tänkte jag dela med mig av denna onödiga faktan :p (Av dom dagarna som är kvar på månaden)

14/3: Pi-dagen
15/3: Internationella konsumentdagen och Internationella dagen mot polisvåld
17/3: Saint Patricks Day och Kollektivavtalets dag
20/3: Världsberättardagen
21/3: Internationella sömndagen, Världspoesidagen, Internationella dagen för avskaffande av rasdiskriminering, World down syndrome day & internationella dagen för nowruz
22/3: Kennethdagen och Internationella vattendagen
23/3: Nordens dag och Världsmeteorologidagen
24/3: Världstuberkulosdagen och Internationella dagen för rätt till sanning om grova kränkningar av de mänskliga rättigheterna
25/3: Våffeldagen, Internationella dagen till minne av slaveriets offer och trandagen (fågeln är det då jag menar)

Här var dom dagarna för denna månaden onödigt men lite kul som sagt ;)


Söt och rolig liten schimpans

Kram på er alla


På hemväg..

Sitter på tåget på väg hem igen.. Känns lite tråkigt men får tänka på att det blir att åka igen så fort man blir ledig igen. 
Sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite på jobb och facebook såklart ;p
Det ända som är lite tråkigt är att nätet försvinner hela tiden när man är i en tunnel eller bland skog.. 
Men fanns inget internet att kunna ha via tåget det var lite dåligt men men man överlever ju men det mobilanätet som man har med sig.

Helgen har varit helt underbar och mysig. man känner hur mycket hur man trivs nere i gbg. Så håller tummarna på att jag kommer in på programmet där nere. 
Vill och önskar att man hade en längre helg så man kunde bara få hinna njuta av att vara ledig lite. Men inte det.
Lite tråkigt de. Så kanske blir att man tar någon vecka till sommaren så man kan njuta av solen och allt ;D Tror det blir den veckan man fyller år plus helgen innan och efter så man hinner samla på sig nya krafter av solsken.
Det är så gött att fylla mitt i sommaren. 1 Man kan sitta ute och ha kalaset 2 det är varmt så man kan bara njuta ;D

Saknar solens varma strålar så himla mycket så det inte finns ord för det. Solen och värmen är det bästa jag vet :D Finns nästan intget bättre ju ;)


Vårens strålar värmer upp en och gör så man känner sig pigg efter en låång
och mörk vinter. Våren närmar sig med steg :D Så ta vara på dagarna som har sol :)

Kram på er alla

Ett natt inlägg

Nu är kl snart 1 och man har nyss sett på Tomten är far till barnen. Så sjukt bra men så komisk och knäpp samtidigt. Till dom som inte sett den, SE den! Så värd att se och alla komentarer i den är det som gör hela filmen men DOCK enligt mig då ;)

Jag ska be omursäkt nu för man inte har bloggat men det är för att jag inte sovit hemma. Jag sovit hos Ankan och Robert från ons-fre :) Men var hemma i på torsdag för får icke glömma och plugga ju ;) Det gjorde jag inte heller!
Pluggade från det jag kom hem med torsdagen uppgifter och tog lite av fredagens uppgifter också för kände för det. Men kanske inte så bra kände jag efteråt men men kändes gött samtidigt.
Ska inte göra det mer dock eller jo kanske men såfall äta, dricka och ta mer pauser så man vilar och återhämtar sig lite, för det är inte bra att sitta för länge.
Jag kan inte sitta för länge för såfall tappar jag för mycket av min  koncentration och blir bara fel av allt då inte bra. Men det har stor del med att göra med min dyslexi att göra. Och jo det är det. Har det på papper att det är de så det är sant.
Bara för man har dyslexi så har man inte kanske bara svårt med läs o skriv utan kommer små saker med också för vissa. Och så är det för mig. Kan ju säga att jag har annat jag är bra på ist, det är en sånn sak som det bara är ;)

Har en ledig helg nu, det är gött och bra för kan inte jobba för mycket för min hälsa. Kan ju fan inte låta mig bli sjuk igen på det sättet jag varit. ALDRIG igen säger jag bara.
Att vara så djupt nere är fan hemskt så man bara ser svart i allt. Nu är jag på andra sidan efter 1½ års terapi kontakt och nu väntar jag på att komma vidare så jag kan lägga det sista i det förflutan och leva som den jag är. Och inte som den jag ser mig som.
Hur jag ser på mig är hemskt och elakt, jag är min största fiende och mobbare. Jag kan vara så elak och brutal mot mig själv så det är skrämande. Men nog om det nu. Den som vill veta kan jag ju berätta för men det är inget jag kanske ska skriva om just nu känner jag.


Så här känner och kan jag tänka ibland om mig..
Tror ni fattar mig poäng

Gjort en ny kategori som ni ser :)
Kommer komma dikter som jag har skrivit genom åren när jag mådde dåligt och det var min enda terapi.
Många av dom är mörka och djupa men det var hur jag mådde. Vill lägga ut dom för visa yttligare ett steg i hur det kan vara att vara deprimerad. Vill inte få er att må dåligt utan bara förstå och få mer kunskap om det som inte många har kunskap om.

hösten - 09

Kram på er alla

Myskväll

Nu är det kväll och jag har lånat ankans mini laptop undertiden hon är i duschen.

Jobbet gick smidigt, hade tur och missade inte min buss p hah
Kom hem och kände mig lite seg men det ändrades så fort jag fick kaffe i mig :D Kaffe måste jag ha på morgonen sen så är det gött men inte livs viktigt som den första koppen är ;)

Satt och pluggade från halv tolv ungefär sen så kände jag mig klar vid kanske 14.45 
Men innan jag var klar skickade jag iväg ett heytell till ankan så vi började snacka lite. Så efter en stunds snackande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att sova över här efter hon frågade mig gulligt.
Så blir big brother och slappa.. :D

Våren -09
Jag och ankan student året 09

Kram på er alla


Tisdagen händelser..

Dagen började med jobb vid 07.00 - 09.45 ungefär. Sen drack jag lite kaffe på jobbet och pratade med Karin lite :)
Men jag gick så jag skulle hinna med min buss som gick 10.10 från busstationen MEN i faaan heller att den gjorde :S
Jag kom så jag kanske hade max 20 meter eller lite mer till residenstorget så ser jag en buss som går förbi men tänker för mig själv att det är inte min.
Vad fel jag hade för vid 10.16 innser jag att hmm det var nog min buss jag såg förut. Faaan bussen gick för tidigt!!! Detta gör mig så förbannad! Står det 10 över då ska den gå då och INTE TIDIGARE!! :@ 
Jävla värmlandstrafik bara massa skit med dom. Så jag fick gå neråt till busstationen och fick sitta där och ruttna i 40 min innan nästa buss gick. För tåg gick inga mot mitt håll! 
Men ska väl inte klaga så mycket över dom för åker med dom minst 1 gg/dag :p


Så känner jag ibland mot bussarna!

När jag väl kom hem tänkte jag sätta mig plugga men moster var hos oss och då frågade hon mig iaf jag ville ut och gå med Spikey. Ja det kan jag svarade jag och såg ut och tänkte att plugga hinner jag ju men solen är ju här just nu bäst att ta vara på den! 
Så tog en snabb kopp med kaffe så gick jag ut sen och gick i kanske 45 min ungefär. :)
Så himla skönt det var i solen, gick och njöt varje sekund av den. Spikey såg ocksp ut att njuta av solen och vara ute och gå i vädret, fast han älskar att vara ute så länge det inte regnar eller så. 

sommaren -11
Jag och Spikey -11

Efter en skön promenad så blev det näsan ner i böckerna. Igår var det lite svårare men det var ändå kul. Kommer nog bli olika svårt varje dag men spelar ingen roll för just nu tycker jag bara det känns skoj.
Blir nog så tror jag när man känner att man är motiverad till de. 
Att plugga och ha ett mål med det är nog bättre än att bara plugga för att man måste. Det kan ju aldrig vara en bra ska för någon.
Men jag känner mig glad över att jag är på ett helt annat sätt nu när det kommer till att plugga och läsa. För 1 år sen skulle inte kunna tro detta om mig själv. Att jag nu sitter och pluggar eng b för att sen söka till förskolelärare på universitetet känns lite overkligt men skoj :)
Från den 15/3 - 16/4 kan man söka in till ht-12. Så kommer skicka in massa då till 5 olika universitet som det ser ut men kanske blir mindre eller mer för att öka min chans :)

Woho mitt rum är nu vår städat. Det är för mig att jag städar från golv till tak väldigt noga och varje liten sak blir ren, plus att jag lyfte ut allt som gick efter jag dammade av det bara för att få en öppen yta att dammsuga o skura på. Bytte sängkläder också. Och efter allt detta under den gårdagen så blev det en välförtjänt dusch och sen läggdags för min del. Sen blev det en ny dag ;)

sommaren -11
Power to me ;)

Nu blir det att åka till stan och träffa ankan. Så kommer inlägg om denna dagens äventyr senare ikväll ;)

Kram på er alla

Första pluggdagen klar!

Woho! :D Då var första dagen avklarad.
Det var inte allt jobbigt eller tungt utan en bra mjuk start för att komma in i det.
Jag använde mig av en hemsida som ingick till boken som hade så man kunde lyssna och läsa samtidigt!
Toppen bra det för lilla mig ;D
Men det var inte svårt att hänga med eller att lyssna, för den som läste upp hade en behaglig röst att lyssna på.
Så tummen upp för de :)

Vad ska man göra nu?
Blir nog lite lunch aktigt för min del för känner hur magen börjar hungra till lite och det är inte bra att gå för länge med att vara hungrig! Då blir det nämligen bara massa fel. För kroppen sparar nämligen energi då och det omvandlas till fett och det vill jag inte!!!
Jag kämpar ju för att gå ner i vikt inte upp! Och varför gör jag det då?
Jo för är inte nöjd med min kropp men börjar sakta närma mig målet. Jag går inte efter vikt som många gör, utan jag går efter mått. Alltså måttet runt min midja etc.

Efter det vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske en uppfriskande promenad i solljuset och värmen som är, efter timmarna med näsan i boken. ;)

söt bild
Varför jag valde denna bilden? Det vet jag inte.
Tycker den är så söt bara med sitt sneda leende.

Kram på er alla

Time to start

Okej nu är det dags för mig att sätta i gång att plugga igen det känns kul och nervöst på samma gång.
Jag hoppas på att dom bara har extra hjälp för mig som dyslektiker annars blir det tufft för mig.

pluggar
Jag med näsan i boken

pluggar
Glasögonen är bra att ha på sig så blir inte ögonen lika trötta när man pluggar ;)

Skriver sen efter jag har pluggat klart vilket blir om ungefär om 5 timmar.
Varför 5, jo det är så att jag kommer kanske ta någon paus i mellan åt och ska plugga 4timmar/dag måndag - fredag.
Så nu sätter jag igång

Önska mig lycka till ;)

Lördagens uppdatering

Dagen börja med att kl ringde vid 05.15 men gick upp 05.45 för måste få snooze annars dör jag!!
Nej men kanske jag inte gör men tar ett tag för mig ens att fatta att klockan ringer i mobilen så då blir det ungefär 30 min som det tar för mig.
Kan inte påstå att jag känner konstig för vem gör det inte? :p

Sen började jag på jobbet vid 7 och jobbade fram till 13.50 ungefär. För jag o Jenny tog det rätt lugnt idag. Varför stressa när man inte behöver ;)
Så kände vi iaf :p Och det gjorde vi rätt i tycker jag :D
Kom hem till mamma och pappa som höll på att rensa ena garderoben full med saker. Så ute hängde kläder och på hallen på övervåningen stod det några kassar med olika saker i.

Tog senare en efterlängtad dusch :D Efter det blev det en macka, men kände senare hur uttråkad jag var och rastlös.. :O Visste inte vad jag skulle göra eller ta mig till för gjort det kan ville göra för dagen men kände ändå att allt vara bara tråkigt..
Men efter någon timma blev det mat. Och det blev den maten jag älskar. Älgbiff med gormepotatis, sås och vitlökssmör just det självklart  sallad också :)  Så gott! Älskar kött och speciellt älgkött :D Så gott så jag vet inte vad :)

Imorgon kommer det nog inget inlägg om jag känner mig själv rätt. För börjar 10 och är nog klar på jobbet runt 18 senast! Så då kommer jag vara trött o sliten så jag bara vill vila o ta det lugnt. Och måste vila ut så jag kommer orka plugga på måndag.
Kommer nämligen bli mer seriös! Lägga mig tidigare och fokusera mig mot mitt mål. Som är att komma in på Universitetet :D
Känner mig redo att plugga igen efter alla år, även om jag inte kunde tro det själv eller någon annan tror jag.
Men det är bra att jag visar att jag vill något med mitt liv känner jag och sätter lite mål men inte för höga så jag börjar att pressa mig igen för hårt. Det gjorde jag förr och det fik sitt straff. Genom att jag gick in i en sån djup deposition så att jag inte vill något.
Nu är man på en helt ny sida och nu kämpar jag mig att fortsätta åt det ljusare hållet, även fast jag har mina dagar som allt är piss!

Mitt öga
Detta är en symbolik för att jag blickar framåt i livet nu.

Kram på er alla

Fredag

Då är det fredag kväll och ska upp och jobba till morgonen.
Sååå kul not.. Okej att jobba är ju kul att kunna tjäna sina egna pengar men finns bättre jobb kan jag ju säga.
Men jag är glad över att överhuvudtaget ha ett jobb ju. Var arbetslös i 2 år nästan. Så tacksam är jag ju men säger bara att finns bättre.

Idag var jag förresten och hämtade ut min bok för min engelska b kurs som jag ska gå.
Den är på distans och är på nti.se
För tog nämligen inte den kursen under gymnasiet som jag nu känner kanske var lite dumt men men gjort är gjort och kommer inte tillbaka, så lika bara att leva för stunden.
Skulle varit bra om jag gick den men var så skoltrött innan jag ens började gymnasiet men det har ju sin förklaring.

För under hela min skolgång fick jag hjälp av mamma o pappa med allt från läsa o skriva för jag kunde inte, jag visste aldrig vad som var problemet men fattade att det var något som inte stämde för alla i min klass kunde ju läsa förutom jag. Så mamma o pappa kämpade för min skull men utan någon verkan. Så när jag kom till gymnasiet så pratade jag med min mentor den första skoldagen och sa att jag tror jag har dyslexi men har det inte på papper för min skola eller min kommun ville inte utreda mig.
Så då gjorde dom en egen utredning i skolan och såg att jag hade det så sen skickade dom en remiss till Klara borg. Jag väntade på en tid från dom i kanske 2 månader eller lite mer men sen efter det sättes en RIKTIG utredning i gång på mig och jag fick det på papper. Jag fick och har dyslexi, allt kom som en lättnad så jag började gråta. Inte för att jag var ledsen utan det blev en bekräftelse på att i alla dessa år så hade jag och mina föräldrar inte kämpat i onödan men blev också arg för att man inte hade blivit hörd.

Det är så fel att lärare såg att jag var det men dom vågade inte säga till om det. Allt blev en upprättelse för mig under den vår dagen i maj 2008. Blev att jag tänkte Fuck off era jävla idioter till lärare som jag hade i kil som inte lyssnade eller öppnade sin mun för den rätta saken!

Sommaren 2008
Jag -08

Kram på er alla

Satan i gatan

Okej dags för mitt första mobil inlägg. Hatar att jag inte kan hitta appen för telefonen men går att skriver så glad över de. Satan i gatan vad förbannad jag blir på människor som behandlar en som skit bara för man inte är på samma sätt som dom vill att man ska vara. Och varför är det så kul att bete sig som man vore 2 när man snart är 23 :O Jag fattar inte hur man tänker då. Jag är ju nu 21 och blir 22 i sommar men jag har ALDRIG betet mig så långt som människa som jag är själv medveten om. Varför kan inte folk vara mer uppriktiga och ärliga mot andra och sig själv ist för att ljuga och vara falska. Så trött på hur vissa är, att vara arg är inget jag vill men blir det för är lätt påverkad av negativt energi. Jobbar på att inte vara det men inte lätt när det är runt en hela tiden. Det känns skönt att man nu är hos ankan och bara kan få slappna av och bara vara sig själv. Jag ska nu vrå lite social med Ankan, får se vad vi ska hitta på men just nu spelas det Lars winnerbäck <3 Kram på er alla kommer ett bättre inlägg senare.

Mina vänner

Mina vänner är mitt allt och dom värderar jag högst av allt.
För mig är det viktigt att jag har vänner runt mig som jag kan lita på och som kan lita på mig.
Jag pratar om allt med mina närmaste, dom ger tips, råd eller bara ger en ett gott skratt :)
Det är vänner som jag har i alla lägen och väder. <3

Nyår 09/10
Min äldsta o allra bästa vän Linn.
Hon är mer som en syster än en vän för mig.
Detta var från nyår 09/10

Midsommar -11
Jag och Jenny midsommar -11
Jenny är en så fin person som verkligen finns i där när man behöver.
Visst vi pratar inte varje dag men vi vet vart vi har varanndra.
Det är jag så glad över

Göteborg -12
Ankan och jag på våran göteborgs tur nu -12
Ankan och jag började inte precis som bästa vänner men allt fick en vändning under sommaren mellan 1:an och 2:an på gymnasiet så blev vi vänner.
Och idag är jag glad över att Ankan finns i mitt liv.
Vi finns där för varandra i vått o torrt även om vi har bråkat. För det är så RIKTIGA vänner gör.

Örebro sommaren -11
Lenitha och jag sommaren - 11 i Örebro.
Vi har inte varit vänner länge men känns som vi har varit vänner hela livet.
Vi förstår varandra men är ändå så olika personer.
Det är ÄKTA vänskap det.

Detta inlägget var till mina vänner för att visa min uppskattning till dom. För att visa dom hur mycket jag älskar dom för precis vad dom är! Och alla är olika men dom är mina bästa och närmaste vänner som jag skulle kunna gå genom eld och vatten för. Tack vare dom så gör dom att man orkar stiga upp ur sängen och tänka att man ska vara glad för det man har i livet.

Kram på er alla!

Tillbaka..

Igår tog jag bort min blogg. Varför?
Det vet jag inte själv riktigt varför. Men döpte det till det som den heter förut men nu blir det en nystart på den kan man ju säga.

Så varför gör jag som alla andra och startar en blogg?
För mig handlar det inte om att vara som alla andra, utan att det handlar bara om att ge er som läser en inblick i livet på en person som är psykisk sjuk och göra så ni kan få en annan bild på det.
Bara för man har den här sjukdomen så betyder det inte att man är mindre värd som människa eller att man är konstig.

Det är bara det att man ibland kommer i djupa depressioner och dra sig undan från omvärlden. Så är det iaf för mig. Men tack vare min medicin som jag har så blir jag bara lite låg men länge sen nu jag var riktigt deprimerad på det sättet. Men annars är man som vilken människa som helst, man har sina bra och sina dåliga dagar bara det att det kan finnas mer av dåliga dagar.

Jag gör detta för att visa också att alla är olika men att man ska inte skämmas över att visa det. Vet att det inte är lätt, om någon vet så är det jag. Jag har gått i flera år och dolt mitt sanna jag men inte längre.



Kram på er alla


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0