Natt inlägg

Sitter just nu hemma hos linn och skojar. Verkar som vi kommer vara uppe ett bra ta idag men får se hur det blir med den saken :P hahah
Har också träffat hennes underbara småsyskon <3 Malin och Julia är mina två extra syskon. Jag har varit med om så mycket i deras liv. Svårt att fatta att Malin ska börja 7:an till hösten och att Julia ska börja 5:an. Känns som det var igår man satt och myste med dom i knät. Eller att man bara runt på dom i famnen.

Nu är det dags att hitta på annt.

Kram på er alla

Oj oj..

Skärpning på mig nu!
Nu är det allt för länge sen jag skrev något här.
Jag har haft fullt upp men tycker jag skulle kanske tagit mig tid att skriva lite här ändå.

Just nu sitter jag och ska göra mitt andra del prov i Engelsa b kursen som jag läser. Allt känns rätt bra med det just nu men har lite problem med det gramatiska, det var ju inget nytt precis. Som dylektiker får jag verkligen kämpa med den delen i både engelska och svenska. Jag försöker mitt bästa men det blir fel iaf och det kan jag tyvärr inte göra något åt. Det är bara en del av mitt handikapp och det får man ta.
Om jag hinner klart i tid så ska jag sätta mig och skriva lite jobbansökningar. Bara hoppas att jag inte är allt för utsliten och trött efter provet. 

Ska också ringa min underbar linn sen också och kolla om hon kanske ville hitta på något skoj lite senare idag :) Saknar henne så mycket. Var ett tag sen nu man hittade på något skoj med den bruden :) Häromdagen satt hon och jag och pratade gammla minnen och herregud vad mycket hon och jag har varit med om. Hon och jag är verkligen två riktigt sjuka brudar ihop och det gör allt så mycket roligare :D
Vi två kan ena stunden vara som två skitungar och sen kanske vi bara sitter och tar det lugnt och pratar och två vanliga personer. Vi gör precis det vi känner för i stunden :D

Liseberg 06
06 på mig och Linn på Liseberg. Och vi ska preics åka iväg i bergbanan :p
Linn kunde knapp hålla sig för skratt när jag fjantade mig på kortet.

Nu ska jag plugga vidare för denna dagen.

Kram på er alla

Annandag påsk..

Då var snart påsken slut och våren närmar sig allt mer. Fast idag regnar det förfullt och det känns lite tråkigt men men man får se det får den ljusa sidan och tänka att regnet gör så det blir grönt och fint ute. För växterna behöver ju vatten så var lite bra att det kom ;)

Sitter just nu på condeco i gbg och tar det lugnt. Det är väldigt mysigt och skönt med sånna dagar ibland :)
Göteborg är min stad som jag vill flytta till och just nu börjar jag leta jobb här så jag kan få flytta ner och börja mitt liv här :)
Underbara stad <3

På påskaftonskvällen var jag och Lenitha på Den svenska Björnstammen på Nöjesfabriken, sån sjukbra konsert och bra band :D Om du inte hört dom LYSSAN på dom är min rekomendation ;)


Så blev mitt smink och frisyr för den kvällen. Blev rätt nöjd med de :)

Kram på er alla

Misslyckad

Idag har all mina känslor gått upp och ner.
Men mest hela tiden har jag känt mig misslyckad och dum.
Känns som vad jag än gör så blir det bara fel.. 

hösten - 09
Tror att allt kommer ta tid.
Tid innan det läker
Tid innan jag ser allt på det bättre sättet.
Drömmen är att tiden skulle vara här nu.
Rätt tid
Rätt tid för att kunna le och leva för det ljusa.

Kram på er alla

Slutet på denna veckan

Då sitter jag här i soffan hos ankan och det är söndagkväll. 
Denna vecakn har varit rätt okej men slitsam.
Varit väldigt blandade känslor men mycket ilska. Det är så jobbigt att gå runt att vara arg men har men en dålig veckan så är det tyvärr så att jag blir lättarg för småsaker.

Denna veckan som kommer är påskveckan. Då jobbar jag från tisdag - lördag, sen på lördagkväll blir det att gå på Den svenska björnsammen med Lenitha på Nöjes :D
Längtar redan hur mycket som helst tills den kvällen :D
Sen på söndagen åker jag ner till Göteborg för är ledig tills på onsdag :p sen jobbar jag bara onsdag - fredag så känns väldigt skönt :) För sen har jag min lediga helg så det känns underbart skönt :)

Örebro sommaren -11
Lenitha och jag

Känner hur trött jag är. Inte fysiskt utan mer pysiskt trött i huvudet av allt jävla sikt som är. Och det är inte väldigt tråkigt att det har gått till en punkt nu som jag står och verkligen känner och tänker "FAN, JÄVLA SKIT!!
Och det som är tråkigt med det är ju att det inte är för allt utan bara vissa saker och vissa människor som finns. Handlar inte om EN person utan flera.. 

Kram på er alla

RSS 2.0